<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1195114&amp;fmt=gif">
logos2
Webinar | Eneco Installatiebedrijven:

Optimalisatie order & delivery proces Eneco Installatiebedrijven

Ben je op zoek naar het terugbrengen van je % niet-thuis afspraken? Of wil je de doorlooptijd van je levering verkorten? Kortom, ben je op zoek naar een duurzamer en optimaler operationeel plan proces? Dan ben je aan het juiste adres.

EVD0003575
EVD0003567
plaatje02

 

Sprekers

Over ons

FlowFabric en Mansystems zijn sinds maart dit jaar gefuseerd en daarmee de grootste Mendix implementatie en supportpartner ter wereld. Door oplossingen te standaardiseren tot template solutions en te combineren met onbegrensde mogelijkheden van het Mendix low-code platform, levert werken met FlowFabric een versnelde implementatie, lagere kosten en een verhoogde kwaliteit op. Wij helpen bij het doorgronden van complexe processen en vertalen deze naar gebruiksvriendelijke business applicaties.

Met het Mendix platform stellen we onze klanten in staat een brug te slaan tussen business en IT, waarbij het business proces leidend is. De kracht komt vooral naar voren in het domein waar processen niet standaard te definiëren zijn en meerdere gebruikers, systemen en gebruikersgroepen kent. Leer van onze expertise, de Eneco-casepresentatie en laat u inspireren op donderdag 18 juni. Wij kijken uit naar uw komst!